Her ligger alle udsendte nyhedsbreve med det sidst udsendte åbent:

Nyhedsbrev

Navn
E-mail
:
CAPTCHA Image
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
20/11 2012 - 3 "historiefortællere"

3 "historiefortællere"

 
Fernisering

Lørdag d. 24. november kl. 12 er der fernisering i Ganggalleriet, Farum Kulturhus.

Kunstforening har denne gang inviteret tre ”historiefortællere”: malerne Lotte Horne, Steen Vraasø og keramikeren Karen Kjær Hansen. 
Lotte Horne

Lotte Horne er sikkert bedst kendt som skuespiller, men siden 2000 har hun også foldet sig ud som maler. Som skuespiller er man historiefortæller. Det samme opstår, når Lotte Horne maler. Hun arbejder med olie og sand på lærred. Det giver en stoflighed og god kontrast til motiverne – fantasier, der myldrer med mennesker og dyr. 
Steen Vraasø

Steen Vraasø maler akvareller. Oprindelig er han uddannet reklametegner, men mange års tegning og maling har givet ham erfaring. ”At sidde i naturen og male er stjernestunder for mig. At opleve naturens former og farver i skiftende lys og forsøge at få en stemning frem i billedet er drivkraften i mit akvarelmaleri.” Ikke mindst Sydeuropa har været en stor inspirationskilde – lyset, bjergene, vegetationen, arkitekturen og folkelivet. 
Karen Kjær Hansen

Karen Kjær Hansen er udøvende keramiker med tilknytning til det keramiske kollektiv i Lundtofte. Hun arbejder mest med det grove ler og brænder tingene enten som raku, som pit-firing eller i ovn ved høj temperatur.  Om inspirationskilderne siger Karen Kjær Hansen: ”Mine inspirationskilder er fortrinsvis ægyptisk kunst og afrikansk kunst – deres masker og håndtrykte stoffer. Også de mellemøstlige moskeers overdådige fliseudsmykning har inspireret mig til mønstrene især på mine lange fade”. 

Udstillingen åbnes af skuespilleren Finn Storgaard.


Vi glæder os til at se dig.

På  bestyrelsens vegne


Lene Bjerre Herdel

44 95 58 42Furesø Kunstforening  | ahamann066@gmail.com