Her ligger alle udsendte nyhedsbreve med det sidst udsendte åbent:

Nyhedsbrev

Navn
E-mail
:
CAPTCHA Image
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
7/1 2014 - 11. januar 2014
 

Godt Nytår og velkommen til fernisering i Galleriet, Farum Kulturhus

11. januar 2014 kl. 12

År 2014 skydes i gang med en udstilling, der lyser op i vintermørket.

Vi præsenterer tre kunstnere: Jytte Loehr, Jens-Peter Kellermann og Gunnar Saietz


 

Jytte Loehr arbejder med stærke farver. ”Mit valg af farver opstår impulsivt. Jeg har en vane med at spørge mig selv når jeg vågner: Hvilken farve er det i dag? Og så fornemmer jeg farven og starter med at tilberede den, når jeg går i atelieret. ”Forår og efterår rejser kunstneren til Symi. "At arbejde her i en helt anden stemning, et helt andet lys, i en fri og anderledes sindstilstand er en stor gave. Lyset i billederne får en anden lethed og magi." Jytte Loehrs malerier lyser os i møde og beskueren indfanges af farvernes intensitet og spil.


 

De store fortællinger har altid optaget kunstneren Jens- Peter Kellerman. De er en uudtømmelig kilde til inspiration for hans skulpturelle arbejder. Den klassiske mytologi fortalt gennem et personligt og nutidigt udtryk har gennem mange år præget Jens-Peter Kellermanns virke. Han rammer i sine skulpturer det arketypiske menneskelige: forfængeligheden, indbildskheden, kærligheden og ømheden. Jens-Peter Kellermann er en mild satiriker, en lærd humorist og en anarkistisk formdyrker.

 


 

Gunnar Saeitz arbejder i et surrealistisk formsprog, som har sine rødder tilbage hos de nordeuropæiske renæssancekunstnere som Hieronimus Bosch og Breugel og i dette århundrede hos Max Ernst eller James Ensor.

Underlige væsner – halvt menneske, halvt dyr – flyvende heste og ansigter dukker op i et forvrænget landskab, der får menneskelige træk.

Malemåden er meget præcis med anvendelse af fine penselstrøg. Paletten er rig og kan variere fra det grelle til det blide. I de senere år har Gunnar Saietz især arbejdet med collager og mixed media på papir.


 

Ferniseringstalen holdes af borgmester Ole Bondo Christensen.

Vi glæder os til at se dig

Furesø Kunstforenings bestyrelse


Furesø Kunstforening  | ahamann066@gmail.com